ក្រូច ប្រភពនៃវីតាមីន C ដែលមានសារប្រយោជន៍បំផុតសម្រាប់ការសាងសង់ ជាតិកូឡា ជែន និងប្រភពនៃជាតិសរសៃ និងអង់ទីអុកស៊ីដង់ ជួយ ៖
– លាងជាតិពុល ដែលជាហេតុធ្វើឲ្យប្រព័ន្ធខួរក្បាលបាត់បង់ការចងចាំ
– ការពារជំងឺភ្លេចភ្លាំង – ទប់ស្កាត់ភាពជ្រីវជ្រួញ និងការចាស់ទៅតាមអាយុ
– ការពារជំងឺភ្លេចភ្លាំង – ទប់ស្កាត់ភាពជ្រីវជ្រួញ និងការចាស់ទៅតាមអាយុ
– ព្យាបាល និងកាត់បន្ថយជំងឺញ័រ។
ទឹកក្រូចស្រស់ ជាប្រភពដ៏ប្រសើរនៃវីតាមីន C
ដែលមានប្រសិទ្ធភាពជួយពង្រឹងសុខភាព
ឆ្អឹងខ្ចី។
ប្រសិនបើ រាងកាយខ្វះនូវជាតិវីតាមីន C
នោះអាចបណ្ដាលឲ្យកើតមានបញ្ហា
ជាច្រើនពាក់ព័ន្ធនឹងការលូតលាស់នៃឆ្អឹង
ឆ្អឹងខ្ចី និងធ្មេញ។
រូចថ្លុង មានផ្ទុកវីតាមីន C និងសារធាតុដទៃទៀត ដែលអាចជួយបញ្ចុះជាតិស្ករ
សម្រកទម្ងន់ និងជំនួយដល់សម្រស់។
សម្រកទម្ងន់ និងជំនួយដល់សម្រស់។