សុខភាព និងក្រូច



 ក្រូច      ប្រភពនៃវីតាមីន C    ដែលមានសារប្រយោ​​ជន៍​បំផុតសម្រាប់ការសា​ង​សង់​ ជាតិកូ​ឡា              ជែ​ន  និងប្រភពនៃជាតិសរសៃ និងអង់ទីអុកស៊ីដង់   ជួយ ៖
            – លាងជាតិពុល ដែលជាហេតុធ្វើឲ្យប្រព័ន្ធខួរក្បាលបាត់បង់ការចងចាំ
            – ការពារជំងឺភ្លេចភ្លាំង                                                                                              – ទប់ស្កាត់ភាពជ្រីវជ្រួញ ​និ​ងកា​រចាស់​ទៅតាម​អា​យុ
            – ព្យាបាល  និងកាត់បន្ថយជំងឺញ័រ
 

ទឹកក្រូចស្រស់     ជាប្រភពដ៏ប្រសើរនៃវីតាមីន C ដែលមានប្រសិទ្ធភាពជួយពង្រឹងសុខភាព
ឆ្អឹងខ្ចី។ ប្រសិនបើ     រាងកាយខ្វះនូវជាតិវីតាមីន C      នោះអាចបណ្ដាលឲ្យកើតមានបញ្ហា
ជាច្រើនពាក់ព័ន្ធនឹងការលូតលាស់នៃឆ្អឹង   ឆ្អឹងខ្ចី    និងធ្មេញ។

 រូចថ្លុង           មានផ្ទុកវីតាមីន C      និងសារធាតុដទៃទៀត ដែលអាចជួយបញ្ចុះជាតិស្ករ
                     សម្រកទម្ងន់   និងជំនួយដល់សម្រស់។