សណ្ដែកសៀង ឬតៅហ៊ូ ការទទួលទានសណ្ដែកសៀង ឬតៅហ៊ូអាចទទួលបានអាស៊ីត
ខ្លាញ់អូមេហ្គា ៣ ដែលមានប្រសិទ្ធភាពទប់ស្កាត់ និងកាត់បន្ថយអាការៈនៃការរលាក។
សណ្ដែកសៀងមានផ្ទុកជាតិខ្លាញ់ទាប ប៉ុន្តែ ជាតិសរសៃ និងប្រូតេអ៊ីនខ្ពស់។
ដូច្នេះហើយ ទើបវាជាប្រភេទជម្រើសនៃអាហារដ៏ប្រសើរសម្រាប់អ្នកជំងឺរលាកសន្លាក់ឆ្អឹង
ក៏ដូចជាជួយ ទប់ស្កាត់ហានិភ័យនៃជំងឺពុកឆ្អឹងផងដែរ។
សណ្តែកសៀង ផ្ទុកសារធាតុ Phytoestrogens ដែលអាចជួយថែរក្សាភាពរំអិលក្នុង ទ្វារមាសបាន។