– ចេក ព្រោះអាចធ្វើឲ្យសំបកចេកឆាប់ប្រែជាខ្មៅ អាចធ្វើឲ្យសាច់ចេកមិនឆ្ងាញ់ ងាយ
រលួយបាន។
– ត្រសក់ ព្រោះនឹងធ្វើឲ្យត្រសក់នោះមិនស្រស់ឡើយ។
– បន្លែដែលមានស្លឹក ព្រោះទុកយូរអាចធ្វើឲ្យបន្លែរលួយ អាចធ្វើឲ្យបន្លែប្រែពណ៌ ពិបាក
នឹងយកមកចម្អិនម្ហូបខ្លាំងណាស់។
– ប៉េងប៉ោះ ព្រោះមិនយូរទេសំបកប៉េងប៉ោះនឹងប្រេះបែក ងាយនឹងរលួយខ្លាំងណាស់។
– នំបុ័ង ព្រោះនឹងធ្វើឲ្យនំបុ័ងនោះបាត់បង់ជាតិទឹក មិនឆ្ងាញ់។
– ស្ករសូកូឡា ទុកយូរនឹងធ្វើឲ្យសូកូឡានោះប្រែជាពណ៌ស កក មិនឆ្ងាញ់ឡើយ។