សុខភាព នឹងរមៀត

បញ្ចូល​រការមៀត​ក្នុង​របប​អាហារ​នឹង​ទទួលបាន ៖                                                                   – ​ការព្យាបាល​​រលាក​សន្លាក់                                                                                     – ​ការរំលាយ​អាហារ​កាន់តែ​ប្រសើរឡើង​                                                                       – ​ការបន្សាប​ជាតិពុល​ក្នុង​ថ្លើម ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​                                                                                 – ​ការពង្រឹង​ប្រព័ន្ធ​ភាពស៊ាំ​រាងកាយ​                                                                           – ការកាត់បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ជំងឺមហារីក​​​​​​​​​​​​​​​​​                                                                     – ​ល្អ​សម្រាប់​សុខភាព​សួត​                                                                                       – ​ការបញ្ចុះ​សម្ពាធ​ឈាម​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​                                                                                         – ​ការកាត់បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ជំងឺ​បេះដូង​។