ធ្វើឲ្យសបាន គេប្រើសារធាតុក្លរីន ដែលជាសារធាតុបង្កឲ្យកើតមហារីក។
អំបិល ការបរិភោគអំបិល
(អំបិលសមុទ្រ អំបិលគ្រួស) មិនបង្កឲ្យខ្សោយតម្រង
នោមទេ
ប៉ុន្ដែដោយសារនៅក្នុងឧស្សាហកម្មផលិតអំបិលម៉ត់ មានការ
បន្ថែម Polymer ទៅលើអំបិល
ធ្វើឲ្យសូដ្យូមក្លរួ បានផ្លាស់ប្តូរទៅជា
sodium sulphate ដែលប៉ះពាល់ដល់តម្រងនោម
ព្រោះវាមិនអាច
បង្ហូរចេញទៅក្រៅបានទេ។